Esteu aquí

L'Ajuntament contracta 14 persones en situació d'atur mitjançant un pla d'ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha contractat 14 persones de la ciutat en el marc d'un pla d'ocupació que permetrà donar una oportunitat laboral d'un any al personal contractat. 

Les persones incorporades realitzaran funcions com a peó de brigada, agent cívic, auxiliar administratiu, conserge i recepcionista.

En la contractació s'ha prioritzat la incorporació de perfils més vulnerables, com dones, persones en situació d'atur de llarga durada o persones més grans de 45 anys.

Les contractacions, finançades amb recursos municipals, formen part de les accions del Pla Reiniciem Sant Joan Despí, que té com a objectiu la recuperació econòmica i social de la ciutat en la situació actual de crisi sanitària.

Durant l'acte de benvinguda a les persones participants en el pla d'ocupació, la primera tinenta d'alcalde i coordinadora del Govern, Belén García, ha destacat "l'oportunitat de treballar al servei de la ciutadania i la ciutat" i que el pla d'ocupació incorpora també formació en competències i habilitats per trobar feina per tal de continuar amb els itineraris professionals. 

Aquest és el primer pla d'ocupació que l'Ajuntament de Sant Joan Despí endega aquest any 2021. Està previst que al mes de febrer s'obri una nova convocatòria de pla d'ocupació.