Esteu aquí

Inscripcions obertes per a la contractació de 24 persones en atur

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert les inscripcions a un pla d'ocupació per a la contractació de 24 persones en situació d'atur que treballaran en diferents departaments municipals. El pla, subvencionat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i per l'Ajuntament en el marc del Pla Reiniciem per a la reactivació econòmica i social en resposta a la crisi de la COVID-19, prioritzarà la contractació de persones amb especials dificultats d'inserció al mercat laboral o en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

Els llocs de treball oferts són de manteniment de la via pública i equipaments municipals (peons de brigada), agents mediambientals, econinformadors, agents cívics i de suport a l'atenció al públic i a l'administració (auxiliars de recepció i administratius).

Poden participar en aquest pla les persones de 16 anys en endavant empadronades a Sant Joan Despí que estiguin inscrites com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina. Caldrà estar en possessió del títol mínim exigit per a cadascun dels llocs de treballs oferts i no haver participat en cap pla d'ocupació de l'Ajuntament durant els darrers 12 mesos.

La inscripció a les ofertes s'ha de realitzar a través de la borsa local d'ocupació de la Xarxa Xaloc entre el 4 i el 14 de febrer.

Els plans d'ocupació estan preferentment dirigits a persones amb especials dificultats d'inserció al mercat de treball, en situació de vulnerabilitat social, majors de 55 anys o joves menors de 35 anys, entre altres perfils.

Les persones seleccionades en aquest pla d'ocupació accediran a un contracte de sis mesos de durada.

Consulta les bases del Pla d'ocupació a www.sjdespi.net/plans-ocupacio-2021